Soru GETZ 1.5 Dizel 4 Mevsim Lastik Tavsiyesi

Soru
R

rmzncvz42

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da oturuyorum ve mevsimler çok agresif olmadığından dolayı 4 mevsim lastik kullanmayı tercih ediyorum. Şu ana kadar Nokian WP kullanıyordum ve memnundum ama farklı bir seçenek arayışındayım. Pendik Aydos'ta oturduğumdan dolayı kış performansı da önemli benim için. Hyundai Getz 1.5 dizel aracım için başka hangi 4 mevsim lastik markalarını önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Nokian iyi bir marka ama Continental AllSeasonContact da fena değil, özellikle kış performansı olarak. Kışın kar, kış lastiği gibi tutunuyor. Bir de Goodyear Vector 4Seasons denenebilir, yolda sağlam duruyor. Denemeden geçme, belki bi dönüşüm yaparsın ;)

Nokian iyi bir marka ama Continental AllSeasonContact da fena değil, özellikle kış performansı olarak. Kışın kar, kış lastiği gibi tutunuyor. Bir de Goodyear Vector 4Seasons denenebilir, yolda sağlam duruyor. Denemeden geçme, belki bi dönüşüm yaparsın ;)
Bence de Continental harika bir tercih. Ama bir de Michelin CrossClimate var, kışın bile çok iyi iş çıkarıyor. Farklı koşullarda denemeyi düşün, sonuçları merak ediyorum. Belli ki yola sağlam tutunmak önemli senin için. Bu lastiklerden birini denediysen, deneyimlerini de paylaş lütfen.

Bence de Continental harika bir tercih. Ama bir de Michelin CrossClimate var, kışın bile çok iyi iş çıkarıyor. Farklı koşullarda denemeyi düşün, sonuçları merak ediyorum. Belli ki yola sağlam tutunmak önemli senin için. Bu lastiklerden birini denediysen, deneyimlerini de paylaş lütfen.
Michelin CrossClimate'ı denemedim ama duyduğum kadarıyla hem yaz hem kış için uygun. Sonuçları merak ediyorum, denersen buraya yaz. Ayrıca, lastiklerin ses ve konfor durumları da önemli, onlara dikkat et derim. 😊

Michelin CrossClimate, gerçekten her türlü havaya dayanıklı bir lastik. Ama bir de Goodyear Vector 4Seasons var, onun da performansı oldukça iyi. Kullanımda ses ve konforu da göz önünde bulundursan iyi olur, ben de merak ediyorum sonuçları 😊 Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Michelin CrossClimate, gerçekten her türlü havaya dayanıklı bir lastik. Ama bir de Goodyear Vector 4Seasons var, onun da performansı oldukça iyi. Kullanımda ses ve konforu da göz önünde bulundursan iyi olur, ben de merak ediyorum sonuçları 😊 Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
Aga lastik işi dertli iş. 4 mevsim diyince iş değişir. Michelin CrossClimate'e bak derim, kullanan çok memnun. Ama kışın çok kar yağarsa zincir şart, onu da unutma. 🥶