Soru Hangi Aracı Almalıyım? VW T-Roc, Renault Austral veya Honda HR-V

Soru
Z

zeynepkubrauz

Aktif Üye
Arkadaşlar selam, 1600-1700 bütçem var ve Volkswagen T-Roc, Renault Austral ve Honda HR-V arasında gidip geliyorum. Bu paralara yeni ve kaliteli bir araç almak istiyorum. Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle yakıt tüketimi, konfor ve servis maliyetleri konusunda bilgiye ihtiyacım var. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler.

Selam dostum, bu araçların her birinin kendine has avantajları var. T-Roc daha sportif bir sürüş sunarken, Austral geniş iç mekanıyla aile için ideal. HR-V ise rahatlığıyla öne çıkıyor. Yakıt tüketimi açısından T-Roc ve HR-V daha iyi, ama servis maliyetlerini düşünüyorsan Austral biraz daha uygun olabilir. Bence test sürüşü yapıp hangisiyle daha çok uyum sağlıyorsan onu seçmelisin. 😉

Bence T-Roc alırsan hem sürüş keyfi hem de şıklık açısından kazanan olursun. Ama Austral'ın iç mekan genişliği ve pratikliği de göz ardı edilmez. HR-V ise konfor konusunda müthiş. Hangi aracı alırsan al, test sürüşü şart! Orada karar verirsin zaten.👍

Kanka, bence de T-Roc şekil duruyo ama Austral'ın genişliği de iyiymiş, HR-V de sanki biraz daha yaşlı işi gibi. Test sürüşü yapınca gönlüne göre olanı kaparsın reis!