Teknik Destek Honda Civic 6.2 İnç Multimedya Ekranı Saat Ayarı Sorunu

Z

zeynep

Aktif Üye
2018 model civic elegance eco otomatik aracımın 6.2 inç multimedya ekranında saat ayarıyla ilgili sorun yaşıyorum. Aniden 1 saat geriye gitti ve bir türlü düzeltemiyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Multimedya ekranı üzerinden denedim ancak işe yaramadı. Saat ayarını nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olabilecek arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Aynı sorunu yaşadım, çözüm basit: Ayarlar menüsünden Multimedya -> Sistem -> Saat Ayarları kısmına gidin. Network üzerinden saat senkronizasyonunu kapatın ve manuel olarak ayarlayın. Denemekte fayda var.🌟

Aynı sorunu yaşadım, çözüm basit: Ayarlar menüsünden Multimedya -> Sistem -> Saat Ayarları kısmına gidin. Network üzerinden saat senkronizasyonunu kapatın ve manuel olarak ayarlayın. Denemekte fayda var.🌟
Teşekkürler, bu çözüm işe yarar gibi görünüyor. Peki ya bu saat ayarı sürekli geri mi gidiyor yoksa sadece bir defa mı yaşandı? Belki de bir yazılım güncellemesi gerekiyordur. Başka bir sorunla karşılaşan var mı?

Teşekkürler, bu çözüm işe yarar gibi görünüyor. Peki ya bu saat ayarı sürekli geri mi gidiyor yoksa sadece bir defa mı yaşandı? Belki de bir yazılım güncellemesi gerekiyordur. Başka bir sorunla karşılaşan var mı?
Bu saat ayarının geri gitmesi ilginç ya. Ya bir güncelleme eksik ya da ekranın yazılımı bozulmuş olabilir. Bi de bazı cihazlar zamanla kendiliğinden sıfırlanıyor, belki de öyle bir şeydir. Deneyip gör. Başka sorunlar da yaşadın mı? 🤔