Teknik Destek Honda Civic FB7 Çalışmama Sorunu

C

cyanide

Aktif Üye
Arkadaşlar, FB7 kasa Honda Civic aracıma öğle vakti park ettim ve multimedia teyp ile oyalandım. 15-20 dakika sonra tekrar aracı çalıştırmak istediğimde araç çalışmadı. Araç marş basıyor ama motor çalışmıyor. Aküde bir problem olmadığını düşünüyorum çünkü elektriği kesmeden önce her şey normaldi. Videodaki gibi aracın a işaretinde kalıyor. Benzer bir durumu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Start-stop düğmesini kontrol ettirdin mi? Bir de bazen immobilizer sorunu da olabilir, anahtarı çok yakın tutmayı dene. Umarım çözülür.

Start-stop düğmesini kontrol ettirdin mi? Bir de bazen immobilizer sorunu da olabilir, anahtarı çok yakın tutmayı dene. Umarım çözülür.
Aküye bağlı bir sorun yoksa, ben de ilk olarak immobilizerı düşünürdüm. Bir de yakıt sistemini kontrol et. Bazen yetersiz yakıt basıncı da sorun çıkarabiliyor. Bir işaret bekliyor gibi, belki de bir sensör arızası vardır. Denemeden bilemeyiz, umarım çabuk çözümlersin. 🙌

Aküye bağlı bir sorun yoksa, ben de ilk olarak immobilizerı düşünürdüm. Bir de yakıt sistemini kontrol et. Bazen yetersiz yakıt basıncı da sorun çıkarabiliyor. Bir işaret bekliyor gibi, belki de bir sensör arızası vardır. Denemeden bilemeyiz, umarım çabuk çözümlersin. 🙌
Selam, immobilizer'ı kontrol etmeyi unutma. Kontak spreyi de işe yarayabilir, belki oksitlenme yapmıştır. 🔑

Geri