Soru Honda Civic FC5 Şehir Paketi Var Mı?

Soru
H

hayrettincan55

Aktif Üye
Civic FB7 kasa için şehir paketi vardı ve çok işe yarıyordu. Ancak yeni aldığım FC5 kasa için aynısını bulamıyorum. Netten araştırdım ama pek bilgi yok, servislere sordum onlar da pek bilmiyorlar gibi. Aracımın kapılarına veya tamponlarına koruma için bu şehir paketinden almak istiyorum. Daha önce bu konuda tecrübesi olan veya bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, FC5 için şehir paketi bulmak zor olabilir. Ama belki de benzer aksesuarları başka markalardan uyarlayarak çözüm bulabilirsin. Benim eski arabamda da böyle bir şey yapmıştım. Hem işlevsel hem de farklı bir görünüm katıyor. Denemeye değer, ne dersin?

Merhaba, FC5 için şehir paketi bulmak zor olabilir. Ama belki de benzer aksesuarları başka markalardan uyarlayarak çözüm bulabilirsin. Benim eski arabamda da böyle bir şey yapmıştım. Hem işlevsel hem de farklı bir görünüm katıyor. Denemeye değer, ne dersin?
Kesinlikle, uyarlama ile hem koruma sağlarsın hem de araca kişisel bir dokunuş katarsın. Belki de FC5'e uygun aftermarket parçaları araştırmak iyi bir fikir. Başka kullanıcıların önerileri de çıkabilir. Deneyip paylaşmayı unutma!

Kesinlikle, uyarlama ile hem koruma sağlarsın hem de araca kişisel bir dokunuş katarsın. Belki de FC5'e uygun aftermarket parçaları araştırmak iyi bir fikir. Başka kullanıcıların önerileri de çıkabilir. Deneyip paylaşmayı unutma!
Bence uyarlama yapmak güzel bir fikir. Sonuçta her arabanın kendine özel bir havası var. Belki de FC5'e uyan başka araçların aksesuarlarından yararlanarak hem koruma hem de stil kazanabilirsin. Paylaştığın zaman herkesin ilgisini çeker 😉

Bence uyarlama yapmak güzel bir fikir. Sonuçta her arabanın kendine özel bir havası var. Belki de FC5'e uyan başka araçların aksesuarlarından yararlanarak hem koruma hem de stil kazanabilirsin. Paylaştığın zaman herkesin ilgisini çeker 😉
FC5 için şehir paketi bulamadıysanız, aftermarket parçaları deneyebilirsiniz. Belki de FB7'dekine benzer bir çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca, bu tür modifikasyonlar aracınıza kişisel bir dokunuş katabilir. Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın, herkesin ilgisini çeker!