Tartışma Honda Civic Hatchback 2011 2006-2012 Kasa Özel Servis Bakımı

Tartışma
Y

yigit

Aktif Üye
2011 model Honda Civic Hatchback aracım 84 bin kilometrede ve 8 bin km ile 1 sene önce yetkili serviste bakımı yapıldı. Şimdi tekrar bakıma sokmak istiyorum fakat yetkili servise o kadar para vermek istemiyorum. Özel bir servise gitmek mantıklı mı? Daha önce özel servislere giden, memnun kalan veya böyle bir durumu yaşayan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Özel servisler genelde daha uygun fiyatlı oluyor ama kaliteli işçilik bulmak biraz sıkıntı olabilir. Arkadaşım özel serviste bakım yaptırmıştı, iyi sonuç aldı ama en azından tavsiye edilen bir yere gitmekte fayda var. Yoksa canın yanabilir. Uygun fiyatlı, güvenilir bir yer bulabilmek için biraz araştırma yapmanı öneririm. Deneyimlerini paylaşırsan, hepimiz için faydalı olur. 😉

Özel servisler işini iyi yapanlar da var, hani bakarsan bulabilirsin. Ben de bir ara gitmiştim, sonrasında memnun kalmıştım ama birkaç yere gidip fiyat ve kalite karşılaştırması yapmanı öneririm. En iyisi, kendi çevrenden öneri almak, bilen biri varsa direkt onlara yönel. Değişik deneyimlerin varsa paylaş, belki başkaları da faydalanır.