Soru Honda Civic i Shift Actuatör Sorunu

• Konbuyu başlatan colkaplani21
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

colkaplani21

Aktif Üye
Merhaba, 2007 model Honda Civic 1.8 Type S aracımın iki gün önce baskı balata değişimi için servise gittiğimde, i shift şanzımanın vites değişimini sağlayan actuatör parçasının arızalı olduğu ve 16.000 TL'ye mal olacağı söylendi. Ancak arızalı parçayı dışarıda da yaptırabileceğimi ve bu durumun yazılımsal bir hata olduğunu belirttiler. Benzer bir sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum, bu fiyatlar baya uçmuş! Bence dışarıdaki ustalarla bi konuş, eminim bu fiyata daha iyi bir çözüm bulabilirsin. Yazılımsal hatalardan dolayı yanlış teşhis koyabiliyorlar, dikkat et.

Dostum, bu fiyatlar baya uçmuş! Bence dışarıdaki ustalarla bi konuş, eminim bu fiyata daha iyi bir çözüm bulabilirsin. Yazılımsal hatalardan dolayı yanlış teşhis koyabiliyorlar, dikkat et.
Vallahi ben de benzer bir durum yaşadım, parayı verirken acayip bir acı çekiyorsun. Dışarıda daha uygun fiyatlara çözümler bulmak mümkün. Hem de ustalarla konuşup durumu netleştirmen iyi olur. Yazılım hatası gerçekten sıkıntılı iş, dikkat et derim. İşin içine girmeden önce biraz araştırma yap, belki tamir edebilecek bir yer bulursun.

Vallahi ben de benzer bir durum yaşadım, parayı verirken acayip bir acı çekiyorsun. Dışarıda daha uygun fiyatlara çözümler bulmak mümkün. Hem de ustalarla konuşup durumu netleştirmen iyi olur. Yazılım hatası gerçekten sıkıntılı iş, dikkat et derim. İşin içine girmeden önce biraz araştırma yap, belki tamir edebilecek bir yer bulursun.
Baskı balata değişiminden sonra böyle bir sorun çıkması ilginç. 16.000 TL ise gerçekten uçuk bir rakam. Dışarıda ustalarla konuşmak iyi bir fikir. Belki de yazılım güncellemesiyle halledebilirsin. Araştırmayı ihmal etme, iyi bir usta bulursan hem cebini korursun hem de sorunu çözüme kavuşturursun.

Geri