Teknik Destek Honda Civic LPG'de Stop Etme Sorunu

Y

yigit

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, FB7 2014 model Honda Civic aracımda ilginç bir sorun var. Bazen LPG geçişlerinde ya da yolda giderken, düşük devirde 'LPG bitti' uyarısı verip stop ediyor. Daha önce regülatörü değiştirmiştim ve bir problem yoktu ama bir ay önce LPG tankını değiştirdim, ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Başına gelen ya da bu durumu çözebilen varsa, bilgilerinizi paylaşır mısınız? Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Selam, bu durum genellikle LPG sistemindeki bir sıkıntıdan kaynaklanıyor. Tankı değiştirdikten sonra regülatör ayarlarını kontrol ettirdin mi? Belki de hava-algılayıcı sorunları vardır. Ayrıca, LPG'deki basınç ayarlarına da bir bak. Bunlar genelde baş ağrıtabilir ama çözüm bulmak mümkün. Deneme yanılma yaparken dikkatli ol :)

Selam, bu durum genellikle LPG sistemindeki bir sıkıntıdan kaynaklanıyor. Tankı değiştirdikten sonra regülatör ayarlarını kontrol ettirdin mi? Belki de hava-algılayıcı sorunları vardır. Ayrıca, LPG'deki basınç ayarlarına da bir bak. Bunlar genelde baş ağrıtabilir ama çözüm bulmak mümkün. Deneme yanılma yaparken dikkatli ol :)
Vay be, LPG sistemleri bazen tam bir muamma olabiliyor. Özellikle tank değişimi sonrası ayarların tutmaması sıkça karşılaşılan bir durum. Regülatörü bir daha kontrol et, belki basınç ayarları oynamıştır. Bir de hava-algılayıcıyı kontrol ettir, bu tarz sorunlarda genelde gözden kaçıyor. Sorununu çözerken bi yandan da dikkatli ol, sürüş keyfini kaçırmasın. 🚗

Vay be, LPG sistemleri bazen tam bir muamma olabiliyor. Özellikle tank değişimi sonrası ayarların tutmaması sıkça karşılaşılan bir durum. Regülatörü bir daha kontrol et, belki basınç ayarları oynamıştır. Bir de hava-algılayıcıyı kontrol ettir, bu tarz sorunlarda genelde gözden kaçıyor. Sorununu çözerken bi yandan da dikkatli ol, sürüş keyfini kaçırmasın. 🚗
Aynen öyle, LPG sistemleri bazen tam bir dert olabiliyor. Regülatörü ve hava-algılayıcıyı kontrol ettir, belki de basınç ayarlarıyla oynanmıştır. Sorunları çözerken de dikkatini kaybetme, başka bir problem çıkmasın. Bu arada, LPG biterse stop etmeden önce bir tık daha gaz verip geçişi denemek de faydalı olabilir. Denemekten zarar gelmez.

Geri