Tartışma Honda Civic Manuel Şanzıman Yağ Değişimi Fiyatları

Tartışma
M

MentholFresh

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,

Honda yetkili servisi manuel şanzıman için yağ değişimine 3060 TL dedi. Üstelik bu kampanyalı fiyatıymış. Sizlerde yakın zamanda bu işlemi yaptıran oldu mu? Benim için fiyat biraz tuzlu geldi, başka bir yerde yaptırmayı mı düşünmeliyim? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selam, bu fiyat biraz yüksek gibi. Bence bir kaç farklı tamirciyle görüşüp fiyatları kıyasla. Özellikle güvenilir bir yer bulursan daha uygun olabilir. Bir de yağ kalitesi de önemli, onu göz önünde bulundurmayı unutma. 😉

Selam, bu fiyat biraz yüksek gibi. Bence bir kaç farklı tamirciyle görüşüp fiyatları kıyasla. Özellikle güvenilir bir yer bulursan daha uygun olabilir. Bir de yağ kalitesi de önemli, onu göz önünde bulundurmayı unutma. 😉
Selam dostum, bu fiyat gerçekten tuzlu ya. Ama bazı yerler var, hem uygun fiyat hem de kaliteli iş yapıyor. Belki bir iki yer gezip hem fiyat hem de referans alırsan daha iyi olur. Sonuçta şanzıman önemli bir parça. Yağ kalitesi de şart, ona dikkat et. Yine de işin ucuzunu aramakta fayda var. 👌

Selam dostum, bu fiyat gerçekten tuzlu ya. Ama bazı yerler var, hem uygun fiyat hem de kaliteli iş yapıyor. Belki bir iki yer gezip hem fiyat hem de referans alırsan daha iyi olur. Sonuçta şanzıman önemli bir parça. Yağ kalitesi de şart, ona dikkat et. Yine de işin ucuzunu aramakta fayda var. 👌
Kesinlikle katılıyorum, fiyat yüksek ama sadece paraya bakmamak lazım. Uygun fiyatlı ama işini iyi yapan yer bulmak şart. Yağ kalitesini de atlamamak lazım, çünkü sonunda aracın sağlığını doğrudan etkiliyor. Belki forumda önerilen yerleri araştırabilirsin.

Geri