Teknik Destek Honda Civic Teyp Code Error E Sorunu

• Konbuyu başlatan ylmaz94
  • Başlangıç tarihi
Y

ylmaz94

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2013 model fb7 Honda Civic aracımda bir sorun yaşıyorum. Aracı aldığımda üzerinde bir double teyp vardı, fakat ben başka bir Honda'nın orijinal teyibini taktım. İlk başta 'enter code' yazdı, ardından 'code error e' hatası vermeye başladı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Servis bu konuda yardımcı olabilir mi yoksa başka bir sorun mu var? Diğer aracın teyibi olduğu için bir problem çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Selam, ben de bu durumda kalmıştım. Teyp kodunu bulman gerek. Genelde aracın kullanıcı kılavuzunda ya da arabanın kapı iç kısmında bir yerde yazar. Servis de yardımcı olabilir ama bazen biraz masraflı olabiliyor. Uzan bir yerden kodu bul, sonra dene. Eğer hala hata veriyorsa, belki de teybin uyumsuzluğundandır. Yine de denemekte fayda var.

Selam, ben de bu durumda kalmıştım. Teyp kodunu bulman gerek. Genelde aracın kullanıcı kılavuzunda ya da arabanın kapı iç kısmında bir yerde yazar. Servis de yardımcı olabilir ama bazen biraz masraflı olabiliyor. Uzan bir yerden kodu bul, sonra dene. Eğer hala hata veriyorsa, belki de teybin uyumsuzluğundandır. Yine de denemekte fayda var.
Hımm, o durumda teyp kodunu bulmak zor olabilir. Bazen kullanıcı kılavuzunda yazar ama bulamazsan bir online forumda ya da Facebook gruplarında da sorabilirsin. Belki başkaları yardımcı olur. Ama dikkat et, uyumsuz teyp başka sorunlara yol açabilir. En iyisi uyumlu bir teyp bulmak 😅