Teknik Destek Honda Civic Teyp KeyCode Nasıl Girilir?

M

muhammedtyfr5

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2008 model Honda Civic aracımın aküsünü değiştirdikten sonra teypten KeyCode istemeye başladı. Kod elimde mevcut ama bir türlü doğru şekilde girmeyi başaramadım. Bu işlemi daha önce yapmış olan var mı? Yanlış kod girince kitlenir diye korkuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!

Merhaba, akü değişimi sonrası o kodu girmek gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Genelde teybin ekranında bir kod girişi seçeneği olur. Kodu girerken dikkat et, her yanlış girişte sayacın sıfırlanması lazım. Belki bir videodan yardım alabilirsin. Denemekte fayda var! 😉

Merhaba, akü değişimi sonrası o kodu girmek gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Genelde teybin ekranında bir kod girişi seçeneği olur. Kodu girerken dikkat et, her yanlış girişte sayacın sıfırlanması lazım. Belki bir videodan yardım alabilirsin. Denemekte fayda var! 😉
Kanka, o kod girme işi biraz tricky. Teybin üzerinde numaralar vardır, onlarla girmen lazım. Bence YouTube'da "Honda Civic teyp keycode reset" diye arat, kesin video vardır. Yoksa da yetkili servise danış, onlar çat diye çözer.