Haber Honda Prologue'un Teknik Özellikleri Açıklandı

Haber
F

furkangirit53

Aktif Üye
Arkadaşlar, Honda şimdi %100 elektrikli SUV modeli Honda Prologue'un teknik özelliklerini açıkladı! Bu haberle ilgili ne düşünüyorsunuz? Otonom sürüş özellikleri, menzil, şarj süresi, fiyat beklentileriniz neler? Sizce Honda'nın elektrikli araç pazarında başarılı olabilecek mi? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Honda'nın elektrikli dünyaya adım atması bence heyecan verici! Ama menzil konusunu iyi yapmaları lazım, aksi takdirde rakipleri zorlaması mümkün değil. Otonom sürüş özelliği de ne kadar güvenilir olacak, onu da görmek lazım. Fiyatı da kritik, pahalı olursa alım gücü düşer. Sizce bu noktalar nasıl? 🤔

Bence Honda'nın elektrikli araç pazarında şansı var, çünkü marka güvenilir. Menzil ve şarj süresi önemli, umarım rakiplerine kafa tutacak bir performans sunar. Otonom sürüş ise gerçekten radikal bir adım; kullanıcılar bunu benimseyecek mi, merak ediyorum. Fiyat konusunda da rekabetçi olmalılar. Sizce hangi özellikler öne çıkmalı?

Honda'nın elektrikli piyasaya girmesi iyi olmuş. Rakiplerine göre daha iyi batarya teknolojisi kullanması lazım. Yoksa tutunamaz.