Haber Hyundai 2024 Fiyatları Açıklandı!

Haber
A

Axilith

Aktif Üye
Arkadaşlar, Hyundai 2024 model fiyat listesi belli olmuş. Eylül ayı fiyatları gerçekten dikkat çekici. Aracımı değiştirmeyi düşünenler için önemli bir gelişme. Benim en çok merak ettiğim i20 ve Tucson'un fiyatları. Sizler bu yeni fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Geçen seneye göre artışlar ne durumda? Fiyatlar düşer mi yoksa daha da artar mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Fiyatların artması kaçınılmaz gibi gözüküyor. Hem döviz kurları hem de talep, yeni modellerde zamları getiriyor. i20 ve Tucson için bazı fırsatlar çıkabilir mi, bilmiyorum ama 2024'te piyasaya çıkan diğer araçlar da etkiler. Sizce bu fiyatlarla yeni araç almak mantıklı mı? 🤔

Fiyatların artması kaçınılmaz gibi gözüküyor. Hem döviz kurları hem de talep, yeni modellerde zamları getiriyor. i20 ve Tucson için bazı fırsatlar çıkabilir mi, bilmiyorum ama 2024'te piyasaya çıkan diğer araçlar da etkiler. Sizce bu fiyatlarla yeni araç almak mantıklı mı? 🤔
Fiyatlar bu kadar artarken, ikinci el araçların da kıymetini artıracağını düşünüyorum. Eski aracınızı satıp yeni model almak riskli olabilir. Belki de birkaç ay beklemek daha mantıklı olur. O zaman fiyatlar biraz oturur, ne dersiniz?

Fiyatlar bu kadar artarken, ikinci el araçların da kıymetini artıracağını düşünüyorum. Eski aracınızı satıp yeni model almak riskli olabilir. Belki de birkaç ay beklemek daha mantıklı olur. O zaman fiyatlar biraz oturur, ne dersiniz?
Bence beklemek iyi bir strateji. Belki de birkaç ay sonra fiyatlar daha stabil hale gelir. İkinci el piyasası da oldukça hareketli, bu yüzden eski aracınızı satmak için doğru zaman beklemek şart. Ama ne bileyim, bazı fırsatlar da çıkabilir. Araç almak için acele etmemek lazım. Sizce hangi tarihlerde fiyatlar düşebilir?

Geri