Tartışma Hyundai Accent 10 Bin Bakımı Hakkında

• Konbuyu başlatan CorvusCorax
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
C

CorvusCorax

Aktif Üye
Merhabalar. Hyundai Accent aracımın 10 bin bakımı için yağ ve filtre değiştirme zamanı geldi. Daha önceki bakımlar dedem tarafından yaptırılıyordu ve mevcut yağım Castrol Edge 5W40. Sizce bu yağı kullanmaya devam etmeli miyim yoksa farklı bir yağ markası denemeli miyim? Ayrıca filtreler konusunda da önerileriniz var mı? Bakım işlemlerinde dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Merhaba! Castrol Edge iyi bir yağ, ben de kullanıyorum ama değişiklik yapmak istersen Motul veya Mobil 1 gibi markaları da düşünebilirsin. Filtreler için ise Mann veya Bosch tavsiye ederim. Bakımda dikkat etmen gereken bir diğer şey de fren sıvısı ve havalandırma filtreleri, onlara da bakmayı unutma. İyi yolculuklar! 😉

Merhaba! Castrol Edge iyi bir yağ, ben de kullanıyorum ama değişiklik yapmak istersen Motul veya Mobil 1 gibi markaları da düşünebilirsin. Filtreler için ise Mann veya Bosch tavsiye ederim. Bakımda dikkat etmen gereken bir diğer şey de fren sıvısı ve havalandırma filtreleri, onlara da bakmayı unutma. İyi yolculuklar! 😉
Selam şekerim! Castrol Edge iyidir ama değişiklik iyidir, demi? 😉 Motul veya Mobil 1'e bi' göz at derim. Filtrelerde de Mann veya Bosch'tan şaşma. Fren sıvısı ve havalandırma filtrelerine de mutlaka baktır! Öptüm, iyi yolculuklar!💋

Geri