Soru Hyundai Accent İçin Parça Bulamıyorum, Yardım!

Soru
W

WhiteRabbiT

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, Hyundai Accent 2001 1.5 GLS station kasa aracımla 40 gün önce ciddi bir kaza yaptım. Arkadan sağlamca vuruldu ve arka taraf baya hasar gördü. Şimdi arka tampon, bagaj kapağı ve bazı diğer parçaları değiştirmem gerekiyor ama bir türlü parça bulamıyorum. Özellikle çıkma parça satan güvenilir yerler arıyorum. Parça işinden anlayan ya da daha önce benzer sorun yaşamış arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Geçmiş olsun dostum. Accent'ler için parçalar bulmak zor, ama bazı forumlar ya da sosyal medya gruplarında ilan verenler oluyor. Bir de kaliteli yerel oto sanayileri gezmeyi dene. Belki oralarda bulabilirsin. Ya da yıkım alanlarından çıkma parçalar sor, bazen şanslı çıkabiliyor. Hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun dostum. Accent'ler için parçalar bulmak zor, ama bazı forumlar ya da sosyal medya gruplarında ilan verenler oluyor. Bir de kaliteli yerel oto sanayileri gezmeyi dene. Belki oralarda bulabilirsin. Ya da yıkım alanlarından çıkma parçalar sor, bazen şanslı çıkabiliyor. Hayırlısı olsun.
Teşekkürler dostum, yıkım alanları iyi fikir. Forumlarda ve sosyal medyada ilanlar peşindeyim, umarım bir şey bulurum. Bir de bu tarz eski araçlar için parça bulma konusunda başka önerisi olan var mı? Ya da bu işin ustası kim, tanıdıklarınız varsa iletişim bilgisiyle paylaşsın lütfen.

Teşekkürler dostum, yıkım alanları iyi fikir. Forumlarda ve sosyal medyada ilanlar peşindeyim, umarım bir şey bulurum. Bir de bu tarz eski araçlar için parça bulma konusunda başka önerisi olan var mı? Ya da bu işin ustası kim, tanıdıklarınız varsa iletişim bilgisiyle paylaşsın lütfen.
Yıkım alanları kesinlikle iş yapar, oradan sağlam parçalar kapabilirsin. Bir de eski araçlar için sosyal medyada gruplara katılmak şart, özellikle yerel gruplar çok işe yarıyor. Usta olarak tanıdıkların varsa, ne olur kaçırma, her zaman güvenilir bir elden yardım almak şart! 😉

Geri