Tartışma Hyundai Getz Sert Süspansiyon Hakkında Tecrübelerim

Tartışma
N

Nikkelaj

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2006 model Hyundai Getz sahibiyim ve araç 1.5 yıldır bende. Aracımın her şeyinden memnundum, özellikle LPG yakıt tüketimi süper, Ankara'da şehir içi 20 kuruş civarında yakıyor. Ancak süspansiyon konusuna değinmek istiyorum. Araçta özellikle bozuk yollarda ciddi sertlik hissediyorum. Bu durumu yaşayan başka Getz sahipleri var mı? Süspansiyonu rahatlatmak adına ne gibi çözümler buldunuz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam, sert süspansiyon konusunu ben de hissediyorum. Yüksek lastik basıncı da etkileyebilir, belki bir kontrol ettir. Ama genel olarak Getz'in süspansiyonunu değiştirmek zor olabilir. Belki amortisörleri biraz yumuşak olanlarla değiştirmek işe yarar. Fikirlerinizi paylaşın bakalım, kimler ne yapmış?

Selam, sert süspansiyon konusunu ben de hissediyorum. Yüksek lastik basıncı da etkileyebilir, belki bir kontrol ettir. Ama genel olarak Getz'in süspansiyonunu değiştirmek zor olabilir. Belki amortisörleri biraz yumuşak olanlarla değiştirmek işe yarar. Fikirlerinizi paylaşın bakalım, kimler ne yapmış?
Getz'in süspansiyonu biraz serttir, doğru. Amortisör değişimiyle biraz rahatlama olabilir ama çok büyük bir fark beklememek lazım. Lastik basıncını kontrol etmek de önemli, dediğin gibi.

Geri