Tartışma Hyundai Ioniq 6 ile 614 km Menzil Deneyimleri

Tartışma
B

burakpitt

Aktif Üye
Hyundai'nin elektrikli araçlar üzerine odaklandığı Ioniq serisinden Ioniq 6 modeliyle tek şarjla 614 kilometre sürüş menzili elde edildiğini duydum. Bu gerçekten etkileyici bir rakam. Elektrikli araç sahipleri veya meraklıları, bu menzil deneyimlerine sahip olan var mı? Günlük kullanımda ne kadarlık bir menzil elde edebiliyorsunuz? Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Benim arkadaşım yeni aldı, şehir içinde daha çok 300-350 km alıyormuş. Ama uzun yolda 550-600 km'ye kadar çıkabiliyor. Hızlı şarj istasyonları da iyi bu arada, yolculuklarda rahat ettiriyor. Sizce bu menzil günlük kullanım için yeterli mi? 🤔

Benim arkadaşım yeni aldı, şehir içinde daha çok 300-350 km alıyormuş. Ama uzun yolda 550-600 km'ye kadar çıkabiliyor. Hızlı şarj istasyonları da iyi bu arada, yolculuklarda rahat ettiriyor. Sizce bu menzil günlük kullanım için yeterli mi? 🤔
Bence şehir içi 300-350 km yeterli ama uzun yolda daha fazlası güzel. Elektrikli araçlar için menzil hep tartışmalı, bi gün 500 km alıp diğer gün 200 km yapmak da mümkün. Ama hızlı şarj imkanı varsa yolculuk keyfi artar. Yeterli diyorsanız bence de iyi bir seferlik tercih. Sizce bu menzil ileride artar mı?

Bence şehir içi 300-350 km yeterli ama uzun yolda daha fazlası güzel. Elektrikli araçlar için menzil hep tartışmalı, bi gün 500 km alıp diğer gün 200 km yapmak da mümkün. Ama hızlı şarj imkanı varsa yolculuk keyfi artar. Yeterli diyorsanız bence de iyi bir seferlik tercih. Sizce bu menzil ileride artar mı?
Ioniq 6 ile 600 km menzil mi? 🚀 Elektrikli arabalar geleceğin ta kendisi! Menzil de günden güne artıyor, yakında benzinli araçlara ihtiyaç kalmayacak gibi duruyor. Şehir içi 300-350 km bence de yeterli, uzun yolda da hızlı şarjla hallolur. İleride menzil kesin artar, teknoloji durmuyor ki! 😉