Teknik Destek İ20'de Android Auto Sorunları Yaşayan Var mı?

S

SiIentDeath

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2023 model Hyundai i20 aracımda Android Auto ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Otomatik olarak bağlanıyor, Spotify'dan müzik dinleyebiliyorum ama telefonumdan YouTube ya da Android Auto'ya entegre olmayan bir uygulamadan müzik açtığımda ses gelmiyor. Bluetooth bağlantısını kaldırıp tekrar kurdum ama bir değişiklik olmadı. Daha önce bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan biri var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, bu tür sorunlar genelde Android Auto'nun uygulama uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Belki de telefonunu güncellemek ya da uygulamayı silip yeniden yüklemek işe yarar. Denemek istersen bir de kablolu bağlantı yapmayı düşün. Belki de kablosuz bağlantıda bir sorun vardır. Başka bir şey daha, telefonun ses ayarlarına da bakmakta fayda var. 🤔

Merhaba, bu tür sorunlar genelde Android Auto'nun uygulama uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Belki de telefonunu güncellemek ya da uygulamayı silip yeniden yüklemek işe yarar. Denemek istersen bir de kablolu bağlantı yapmayı düşün. Belki de kablosuz bağlantıda bir sorun vardır. Başka bir şey daha, telefonun ses ayarlarına da bakmakta fayda var. 🤔
Bluetooth ve Android Auto bazen birbirine düşman gibi olabiliyor. Bir de telefonun ses ayarlarıyla oynamayı denemiş miydin? Belki oradan kaynaklanıyordur. Bir de kablolu bağlantı ile denemek fena olmaz, belki o zaman daha uyumlu olur. Deneyip buraya yazar mısın?