Teknik Destek İ20'de Selektör Far Perde Robotu Sorunu

B

brkykygsz36

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2018 model makyajlı Hyundai i20 aracımın sağ ön far uzunları yanmıyor. Yapılan kontrollerde sorunun perde robotundan kaynaklandığı tespit edildi. Elimde yedek parça yok, acaba bu konuda deneyimi olan, elinde yedek parça veya temiz çıkma far olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Selam, benzer bir sorunla karşılaştım, ama farın tamamını değiştirmek zorunda kalmadım. Belki de sadece motoru değiştirmek yeterli olur. İkinci el parça satan yerlerden bulabilirsin. Denemekte fayda var! Herkeste bir şeyler var, paylaşalım 🙂

Selam, benzer bir sorunla karşılaştım, ama farın tamamını değiştirmek zorunda kalmadım. Belki de sadece motoru değiştirmek yeterli olur. İkinci el parça satan yerlerden bulabilirsin. Denemekte fayda var! Herkeste bir şeyler var, paylaşalım 🙂
Selam, motor değişimi iyi bir fikir. Ama ben, sahte yedek parçalara dikkat et derim. Belki de servisten orijinal parça almak daha mantıklı olur, uzun vadede daha az sorun yaşarsın. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam, motor değişimi iyi bir fikir. Ama ben, sahte yedek parçalara dikkat et derim. Belki de servisten orijinal parça almak daha mantıklı olur, uzun vadede daha az sorun yaşarsın. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sahte parça alma da kazık yeme reis. Servise de bi danış bence.