Teknik Destek Insignia Radyo Aç/Kapa Sorunsalı

I

ibrahimbey

Aktif Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. Aranıza Hatay'dan katılıyorum. Opel Insignia aracımda radyo aç/kapa sorunsalı yaşıyorum. Sorunumu bu başlık altında belirtmeden önce forumda ve nette birçok kez aramama rağmen maalesef bir çözüm bulamadım. Radyo bazen açılmıyor veya kendiliğinden kapanıyor. Bu durumu yaşayan ya da çözüm bulan var mı acaba? Konuyla ilgili yardımlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, radyo sorunu genelde bağlantı kablolarında ya da radyo ünitesinde olabilir. Öncelikle, radyo kablolarını kontrol etmek iyi bir başlangıç. Belki bir soket gevşemiştir. Bir de, akü bağlantısını kontrol et, bazı durumlarda aküdeki zayıf bağlantılar da bu tür sorunlara yol açabiliyor. Umarım kısa sürede halledersin.

Merhaba, radyo sorunu genelde bağlantı kablolarında ya da radyo ünitesinde olabilir. Öncelikle, radyo kablolarını kontrol etmek iyi bir başlangıç. Belki bir soket gevşemiştir. Bir de, akü bağlantısını kontrol et, bazı durumlarda aküdeki zayıf bağlantılar da bu tür sorunlara yol açabiliyor. Umarım kısa sürede halledersin.
Selam, kabloların yanı sıra anten bağlantısını da incele bence. Bazen o da bu tür sorunlara sebep olabiliyor. Ayrıca, radyo yazılım güncellemesi var mı kontrol et, eski versiyonlar sorun yaratıyor olabilir. Umarım sorunun hızlıca çözülür.

Geri