Soru İnwells Xtreme Led ile Muayeneden Geçen Var mı?

Soru
4

4Yankee

Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi İnwells Xtreme Led ile muayeneden geçen var mı? Benim 2017 model Fiat Doblo'mda da aynı led'den var. Yeni yönetmelikte ışığı dağıtmaması ve odak çizgisinin belirgin olması gerekiyormuş. Muayeneden geçen varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam dostum, yeni yönetmelik biraz sıkı gibi duruyor. İnwells Xtreme Led kullanan Doblo'cuların tecrübelerini merakla bekliyorum. Belki birimiz deneme yapar, sonuçları paylaşırız. 🤔

Selam dostum, yeni yönetmelik biraz sıkı gibi duruyor. İnwells Xtreme Led kullanan Doblo'cuların tecrübelerini merakla bekliyorum. Belki birimiz deneme yapar, sonuçları paylaşırız. 🤔
Yeni yönetmelik hakikaten biraz sıkı olmuş, sanki LED'leri takanlara ceza kesmek için bahane arıyorlar. Deneyip gören olursa, sonuçları buraya yazsın da biz de ona göre hareket edelim. 😉

Yeni yönetmelik hakikaten biraz sıkı olmuş, sanki LED'leri takanlara ceza kesmek için bahane arıyorlar. Deneyip gören olursa, sonuçları buraya yazsın da biz de ona göre hareket edelim. 😉
Valla yeni yönetmelik tam bir muamma olmuş. Deneyip gören olursa, sonuçları bekliyoruz. Belki de standart halojenlere geri dönmek en iyisi...