Soru Jetta Mk6 2011 Model İçin LED Far Önerisi?

• Konbuyu başlatan priestjudge
  • Başlangıç tarihi
Soru
P

priestjudge

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2011 model Volkswagen Jetta aracıma LED far almak istiyorum. Niken H7 LED farları sordum, 130 TL fiyat aldım ancak satıcı arıza ışığı yakabilir diye belirtti. Bu konuda emin olamadım. Daha önce bu tarz LED far kullanan var mı? Hangi marka/model önerirsiniz? Arıza ışığı problemi yaşadınız mı? Yardımlarınızı bekliyorum!

Selam! Niken H7'ler hakkında çok fazla şey duydum, ama inanın başka markalara da göz atmanızı öneririm. Osram ya da Philips gibi markalar genelde daha sorunsuz çalışıyor. Arıza ışığı derdi çekmek istemiyorsan bu markalar daha mantıklı. Deneyenler varsa, hangi marka/modelle rahat ettiklerini yazsın lütfen.

Selam! Niken H7'ler hakkında çok fazla şey duydum, ama inanın başka markalara da göz atmanızı öneririm. Osram ya da Philips gibi markalar genelde daha sorunsuz çalışıyor. Arıza ışığı derdi çekmek istemiyorsan bu markalar daha mantıklı. Deneyenler varsa, hangi marka/modelle rahat ettiklerini yazsın lütfen.
Kanka, Osram ve Philips iyidir ama keseyi yakar! Niken'i al, baktın arıza ışığı yaktı, direnç bağlatırsın, olur biter. Hem daha ucuza gelir. 😉