Teknik Destek Jetta Tiptronik Şanzıman Ekran Sorunu Yardım

4

4Yankee

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2006 model Volkswagen Jetta tiptronik aracımda ilginç bir sorunla karşılaştım. Araç normal şekilde ilerliyor, vites geçişlerinde bir problem yok fakat ekranda vites değişimleri yansımıyor. Genelde ekranda hangi viteste olduğumuzu gösterir ya, işte benimkinde bu bilgi görünmüyor. Görsellerle durumu daha net anlatmak isterdim ama şimdilik bu kadar açıklayabiliyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü hakkında bilgisi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu durum genelde ekranın arızalanmasından ya da bağlantı kablolarında bir sıkıntıdan kaynaklanabilir. İlk olarak, ekranın soketlerini kontrol ettin mi? Bazen basit bir bağlantı sorunu her şeyi etkileyebilir. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa, ekran değişimi gerekebilir. Bu tür konularda pek çok kişi farklı deneyimler yaşıyor, umarım en kısa sürede çözüm bulursun.

Merhaba, bu durum genelde ekranın arızalanmasından ya da bağlantı kablolarında bir sıkıntıdan kaynaklanabilir. İlk olarak, ekranın soketlerini kontrol ettin mi? Bazen basit bir bağlantı sorunu her şeyi etkileyebilir. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa, ekran değişimi gerekebilir. Bu tür konularda pek çok kişi farklı deneyimler yaşıyor, umarım en kısa sürede çözüm bulursun.
Ahaaa! Vitesler dans ediyor ama ekran uyuyor ha? Bi' elektrikçiyle aşk yaşatmak lazım o ekrana, belki kendine gelir. Yoksa yeni ekranla tanışma vakti gelmiş demektir 😉

Geri