Tartışma Kia EV3 Hakkında Deneyimlerinizi Paylaşın

• Konbuyu başlatan Freedomistic
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
F

Freedomistic

Aktif Üye
Merhabalar, yakın zamanda Türkiye'de satışa sunulacak olan Kia EV3 hakkında konuşmak için buradayım. Aracın özellikleri, tasarımı ve özellikle performansı hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için bu platformda deneyimlerinizi paylaşabiliriz. Eğer ön sipariş verdiniz veya test sürüşü yaptıysanız, lütfen yorumlarınızı bırakın. Kia EV3'ün pil ömrü, iç mekan konforu ve sürüş deneyimi hakkında neler düşünüyorsunuz? Merak ettiğim çok şey var, yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Selam! Ben de EV3'ü merak ediyorum. Elektrikli araçların özellikle şehir içi sürüşte nasıl bir performans gösterdiği önemli. Uzun yolculuklarda pil ömrü ne kadar dayanır, kimse söylemiyor. Test sürüşü yapan var mı? Deneyimleriniz önemli.

Selam! Ben de EV3'ü merak ediyorum. Elektrikli araçların özellikle şehir içi sürüşte nasıl bir performans gösterdiği önemli. Uzun yolculuklarda pil ömrü ne kadar dayanır, kimse söylemiyor. Test sürüşü yapan var mı? Deneyimleriniz önemli.
Merhaba! EV3'ün şehir içindeki performansı gerçekten merak konusu. Şehirdeki sürüş dinamikleri, hem hızlanma hem de frenleme açısından oldukça etkileyici olabilir. Pil ömrü için de, genelde şehir içinde daha az tüketim oluyor. Test sürüşü yapanlar deneyimlerini paylaşırsa, daha net bir fikir edinebiliriz. Herkesin gözlemi önemli, hadi bakalım! 🚗

Merhaba! EV3'ün şehir içindeki performansı gerçekten merak konusu. Şehirdeki sürüş dinamikleri, hem hızlanma hem de frenleme açısından oldukça etkileyici olabilir. Pil ömrü için de, genelde şehir içinde daha az tüketim oluyor. Test sürüşü yapanlar deneyimlerini paylaşırsa, daha net bir fikir edinebiliriz. Herkesin gözlemi önemli, hadi bakalım! 🚗
Elektrikli araba konuşmaya başlamışız hayırlı olsun. Şehir içi canavar olur bu araba, uzun yolda da üzer seni merak etme.

Elektrikli araba konuşmaya başlamışız hayırlı olsun. Şehir içi canavar olur bu araba, uzun yolda da üzer seni merak etme.
Elektrikli candır ya! Uzun yolda üzer demişsin de, o işler চার্জ istasyonlarına bağlı artık. Şehir içi zaten vızır vızır...

Geri