Soru Kilometresi Değiştirilmiş Doblo Sorunu

Soru
C

Cedric16

Aktif Üye
Selamın aleyküm abilerim, adım Emre. Aracım Fiat Doblo 2011 Premio 1.6 Multijet. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'dan 195.000 kilometrede aracı aldım. Dün geçmiş muayene raporlarına baktığımda ise aracın geçen sene 3. ay muayene raporunda kilometresi 294.000 olduğunu gördüm. Bu durumda ne yapmalıyım? Aracı aldığım arkadaşları nasıl şikayet edebilirim ve bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Aleyküm selam Emre, kilometre değiştirildiği kesinse, ilk önce bu durumu belgelendirip Tüvtürk'e başvurmalısın. Araç muayenelerinin takibini yapmak önemli, ileride başın ağrımasın. Arkadaşlarını şikayet etmek için de savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Her şey kayıtlı, o yüzden dikkatli ol derim. Başarılar!

Geçmiş olsun Emre. %100 dava açmalısın. Adamlar seni fena çarpmış. Avukatla konuşup direkt suç duyurusunda bulun. Tüvtürk raporları falan her şeyi hazırla. Bu işin peşini bırakma sakın!

Geçmiş olsun Emre. %100 dava açmalısın. Adamlar seni fena çarpmış. Avukatla konuşup direkt suç duyurusunda bulun. Tüvtürk raporları falan her şeyi hazırla. Bu işin peşini bırakma sakın!
Geçmiş olsun Emre, bu bildiğin dolandırıcılık! Avukata git, dava açmaktan çekinme. Tüvtürk raporları falan elinde delil olarak dursun. Sakın peşini bırakma bu işin!