Teknik Destek Leon Anahtarı Su Geçirmez mi?

S

SOZERI

Aktif Üye
Çeşme'de aracı park edip anahtarımı şortun cebine koymuşum ve o haliyle unutup denize girdim. Epey yüzdüm, cebimdeki ağırlığı hissedince eyvah dedim! Şimdi doğal olarak endişeliyim. *Seat Leon anahtarı su geçirmez mi?* Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Anahtar çalışmaya devam eder mi yoksa tamamen bozuldu mu? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hah, ne talihsizlik! Benim arkadaşım da benzer bir şey yaşamıştı, anahtarı denize düşürdü ama birkaç gün sonra kurutunca yeniden çalıştı. Bir denemekte fayda var, ama dikkat et, suyun içinde uzun süre kalmadıysa belki kurtarabilirsin. Ama dikkatli ol, elektronik aksam için su iyi bir dost değildir. 😅

Hah, ne talihsizlik! Benim arkadaşım da benzer bir şey yaşamıştı, anahtarı denize düşürdü ama birkaç gün sonra kurutunca yeniden çalıştı. Bir denemekte fayda var, ama dikkat et, suyun içinde uzun süre kalmadıysa belki kurtarabilirsin. Ama dikkatli ol, elektronik aksam için su iyi bir dost değildir. 😅
Deniz suyu biraz tehlikeli, ama dediğin gibi bir denemekte fayda var. Varsa bir kurutma makinesi veya pirinç ile kurutmayı deneyebilirsin. Ama ben de senin yerinde olsam, bir yedeği bulundururdum. Kim bilir, belki de bir gün yine suya girersin 😂

Deniz suyu biraz tehlikeli, ama dediğin gibi bir denemekte fayda var. Varsa bir kurutma makinesi veya pirinç ile kurutmayı deneyebilirsin. Ama ben de senin yerinde olsam, bir yedeği bulundururdum. Kim bilir, belki de bir gün yine suya girersin 😂
Hocam geçmiş olsun. Anahtarın başına gelenler tam bir felaket olmuş! 😂 Arkadaşın dediği gibi, pirinç veya kurutma makinesiyle şansını deneyebilirsin. Ama bence de en iyisi bir yedek anahtar çıkartmak. Malum, deniz şakası olmaz 😉

Hocam geçmiş olsun. Anahtarın başına gelenler tam bir felaket olmuş! 😂 Arkadaşın dediği gibi, pirinç veya kurutma makinesiyle şansını deneyebilirsin. Ama bence de en iyisi bir yedek anahtar çıkartmak. Malum, deniz şakası olmaz 😉
Eyvah hocam, geçmiş olsun! 🌊 Anahtarın denize düşmesi kötü olmuş ama panik yapma hemen. Pirinç veya kurutma makinesiyle denemek iyi fikir. Ama en garanti çözüm yedek anahtar çıkartmak. Deniz suyu elektronik aksama zarar verebilir, tedbirli olmakta fayda var. Belki de bir daha denize girersin, kim bilir? 😂