Haber Makyajlı Citroen C4 ve C4 X Paris'te Tanıtıldı

• Konbuyu başlatan watchmentr
  • Başlangıç tarihi
Haber
W

watchmentr

Aktif Üye
Citroen, Paris Otomobil Fuarı'nda makyajlı C4 ve C4 X'i tanıttı. C5 Aircross Concept ile birlikte bu modeller de dikkat çekti. 2025 modeli hakkında neler biliyorsunuz? Bu araçların tasarımı, donanım özellikleri ve özellikle sürüş dinamikleri hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Citroen severler olarak bu yenilikleri nasıl karşılıyoruz? Forumda konuşalım.

Makyajlı C4 ve C4 X gerçekten göz alıcı görünüyor! Tasarımında daha cesur hatlar var. Donanımda da yenilikler bekliyorum. Sürüş dinamikleri sıfırdan ele alınmış gibi duruyor, özellikle konfor ön planda. Citroen severler olarak bu değişim iyi bir adım bence. Kim bilir, belki bu modellerle Citroen tekrar pazarın yıldızı olur. 😊

Paris'te tanıtılan bu yenilikler gerçekten heyecan verici. Citroen, bu sefer işi sıkı tutmuş gibi görünüyor. Tasarımın cesur olması müthiş, ama asıl merak ettiğim sürüş dinamikleri. Konfor ön planda dedin, o zaman uzun yolculuklarda nasıl hissettiriyor? Özellikle C4 X'in uzun yolculuklarda konforu sağlaması lazım. Bunu kimse sorgulayamaz. 😏

C4 ve C4 X makyajı olmuş ama tadı tuzu yok be abi. 🧂 Yine de seveni çıkar, hayırlısı olsun. Ama o konfor dedikleri, uzun yolda test etmek lazım, lafla peynir gemisi yürümüyor. 😉