Tartışma Mazda6 2.0 Benzin-LPG Almalı mıyım?

• Konbuyu başlatan darkdays016
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
D

darkdays016

Aktif Üye
Arkadaşlar, 2009 model Mazda6 2.0 Benzin-LPG almayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya fikri olan var mı? Yakıt verimliliği, bakım maliyetleri, performans vs. konularında değerli yorumlarınızı bekliyorum. Araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşımlarını heyecanla bekliyorum!

Merhaba, Mazda6 2.0 Benzin-LPG güzel bir seçim olabilir. Ancak yakıt tüketimi konusunda LPG avantajlı olsa da, periyodik LPG bakımlarını ihmal etmemek lazım. Performans ve bakım maliyetleri açısından gayet dengeli bir araçtır. Kendi tecrübelerimden çok memnunum, tavsiye ederim.

LPG'yi iyi ayarlatmazsan sorun yaşayabilirsin, dikkat et. Ayrıca, yedek parça bulmakta zorlanırsan şaşırma. Ama sürüş keyfi güzel, bunu da unutma. 😏

LPG'yi iyi ayarlatmazsan sorun yaşayabilirsin, dikkat et. Ayrıca, yedek parça bulmakta zorlanırsan şaşırma. Ama sürüş keyfi güzel, bunu da unutma. 😏
Mazda6'nın sürüş keyfi gerçekten başka, ama LPG sistemi için iyi bir ayar şart. Yedek parça konusunda biraz zorluk çekebilirsin, bu da aklında bulunsun. Yine de, bu arabayı alırsan, keyifli yolculuklar seni bekliyor olabilir. 🤔