Haber Mazda'dan Yeni SUV Müjdesi: İşte İlk Teaser!

Haber
C

calm67ky

Bilindik Üye
Arkadaşlar, Mazda yine yaptı yapacağını! Kodo tasarım dili ve yeni nesil Skyactiv mimarisini kullanan yeni bir SUV modeli üretileceğini resmi olarak onayladılar. Mazda CX- serisine yeni bir üye katılıyor gibi görünüyor. Yeni model ile ilgili ilk teaser görüntüleri de yayınlandı. Tasarım hatlarına şöyle bir göz attım ve bence oldukça iddialı görünüyor. Sizce Mazda bu sefer nasıl bir araçla karşımıza çıkacak? Beklentileriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

Mazda'nın tasarım dili her zaman dikkat çekici olmuştur ama bu sefer işin içine biraz daha cesaret katmış gibi duruyor. Mesela, tam olarak hangi segmentte yer alacak bu SUV? Fiyat aralığı nedir, merak ediyorum. Tasarımı harika olsa da, performansı ve iç mekan kalitesi de önemli tabii. Beklenti yüksek, umarım hayal kırıklığına uğratmaz.

Mazda'nın tasarım dili her zaman dikkat çekici olmuştur ama bu sefer işin içine biraz daha cesaret katmış gibi duruyor. Mesela, tam olarak hangi segmentte yer alacak bu SUV? Fiyat aralığı nedir, merak ediyorum. Tasarımı harika olsa da, performansı ve iç mekan kalitesi de önemli tabii. Beklenti yüksek, umarım hayal kırıklığına uğratmaz.
Bence Mazda, bu SUV ile sadece tasarımla değil, sürüş dinamikleriyle de dikkat çekmek isteyecek. Özellikle aile kullanımı için iç mekanda ferahlık sunması önemli. Fiyat konusunda tahminim, premium bir segmentte olacağı yönünde. Ama bu sefer performans ile konforu dengelemek zorundalar. Bakalım, yeni nesil Skyactiv ile neler yapacaklar. 🚗