Soru Megane 1 1.6 16v LPG'de Rolanti Dalgalanması Sorunu

Soru
T

Targaryen

Aktif Üye
Merhaba Megane sahipleri, aracımın lpg sisteminden kaynaklı ilginç bir sorun yaşıyorum. Araç benzinde ve lpg normal çalışırken, fazla akım çeken herhangi bir şeyi kullandığımda sadece lpg'de rolanti dalgalanması yaşıyorum. Ayrıca, lpg'de stop etme sorunu da mevcut. LPG stefanelli marka ve yazılım ayarlarını bulunduğum şehirde yaptıramıyorum. Benzer sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Kanka, bu LPG sistemleri bazen delirtici olabiliyor. Benzer bi şey benim de başıma geldi, şunu bi dene: Akünün bağlantılarını ve voltajı kontrol ettir. Belki de daha güçlü bir akü işini çözer. Elektriksel yüklerde LPG'de daha hassas olabiliyor. Umarım işine yarar, bence servise de pek güvenme, kendin biraz araştır derim 😉

Kanka, bu LPG sistemleri bazen delirtici olabiliyor. Benzer bi şey benim de başıma geldi, şunu bi dene: Akünün bağlantılarını ve voltajı kontrol ettir. Belki de daha güçlü bir akü işini çözer. Elektriksel yüklerde LPG'de daha hassas olabiliyor. Umarım işine yarar, bence servise de pek güvenme, kendin biraz araştır derim 😉
Kanka, aynı dertten muzdariptim. Elektrik tesisatında kaçak vs. de olabilir, ben kabloları bir elden geçirdim sıkıntı azaldı. Ama en temiz çözüm iyi bir elektrikçi bulmak. Stefanelli'de bu tür sorunlar olabiliyor, bence ona yoğunlaş.