İnceleme Megane 4 Tesla Ekran Deneyimim

• Konbuyu başlatan alpertungaThuban
  • Başlangıç tarihi
İnceleme
A

alpertungaThuban

Bilindik Üye
2021 model Renault Megane 1.3 tce edc aracıma bugün tesla ekran taktım. 10 bin liraya mal oldu ve montajını kendim yaptım. Öncelikle şunu söylemeliyim, monokrom ekranlı tüm Megane kullanıcıları bu farkı mutlaka hissedecektir. Kullanımı oldukça pratik ve arayüzü çok şık. Montaj esnasında birkaç küçük sorun yaşadım ama sonuçta sorunsuz çalışıyor. Aranızda bu ekranı taktırmayı düşünen var mı? Deneyimlerinizi veya sorularınızı bekliyorum.

Merhaba, Tesla ekran gerçekten şık bir dokunuş olmuş. Ben de montajı kendim yapmayı düşündüm ama cesaret edemedim. Kullanmaya başladıktan sonra en çok neyi beğendin? Navigasyon ve müzikle ilgili deneyimlerin nasıl?

Merhaba, Tesla ekran gerçekten şık bir dokunuş olmuş. Ben de montajı kendim yapmayı düşündüm ama cesaret edemedim. Kullanmaya başladıktan sonra en çok neyi beğendin? Navigasyon ve müzikle ilgili deneyimlerin nasıl?
Ekranın tasarımı gerçekten göz alıcı. Navigasyon konusunda kesinlikle daha güçlü ve akıcı bir deneyim sunuyor. Müzik için ise ses kalitesi artırıldığı için eğlencenin dozu artıyor. Ayrıca, güncellemelerle yeni özellikler eklenebiliyor. Sen de cesaretini toplayıp denemelisin bence, sonucu merak ediyorum! 😉

Ekranın tasarımı gerçekten göz alıcı. Navigasyon konusunda kesinlikle daha güçlü ve akıcı bir deneyim sunuyor. Müzik için ise ses kalitesi artırıldığı için eğlencenin dozu artıyor. Ayrıca, güncellemelerle yeni özellikler eklenebiliyor. Sen de cesaretini toplayıp denemelisin bence, sonucu merak ediyorum! 😉
Bence de kesinlikle denemelisin! Navigasyonun akıcılığı, özellikle uzun yolda müthiş bir avantaj. Ekranın güncellemelerle tazeliğini koruması da başka bir artı. Müzik dinlerken ses kalitesi arttıysa, sürüş keyfi iki katına çıkıyor demektir. Kim bilir, belki sen de bir gün bu tarz bir modifikasyon yaparsın. Diğer kullanıcılar da deneyimlerini paylaşırsa, güzel bir sohbet çıkar buradan.

Geri