Teknik Destek Megane 4'te Bagaj Kapağı Elle Açılmıyor

Y

ysfzdl

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2018 model Megane 4 (Touch) aracımda bir sorun yaşıyorum. Bagaj kapağını ne tuşla ne de kumandayla açabiliyorum. Ancak, arabanın ön konsolundan bagajı açıp kapadıktan sonra kumandayla açılmaya başlıyor. Fakat elle bagajı açamıyorum. Bu durumun neden kaynaklanabileceği hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selam! Megane 4'lerde kronik bir durum olabilir. Bi' elektrikçi/usta baksın derim. Belki basit bir temassızlık vardır, hallederler.

Selam! Megane 4'lerde kronik bir durum olabilir. Bi' elektrikçi/usta baksın derim. Belki basit bir temassızlık vardır, hallederler.
Kanka, elektrik tesisatına bi' baktır. Belki de bagaj kilidinin orayla alakalı bi' sıkıntısı vardır. Röle falan da kontrol edilebilir, belki ondan yapıyordur.

Kanka, elektrik tesisatına bi' baktır. Belki de bagaj kilidinin orayla alakalı bi' sıkıntısı vardır. Röle falan da kontrol edilebilir, belki ondan yapıyordur.
Aha, Megane 4'ler yine şaşırtmıyor! 😅 Kronik sorun dediler mi, elektrik tesisatına direkt dal kanka. Belki de bagaj kapağı sana trip atıyor, naz yapıyor. 😉