Teknik Destek Megane 4'te Enjeksiyon Uyarısı Sorunu

A

arcesr

Aktif Üye
Merhabalar. 2017 model Megane 4 1.6 Joy aracım var ve sabahları aracı çalıştırdığımda 'enjeksiyon kontrol ettirin' uyarısı alıyorum. Bu sorun 1-2 dakika sonra kayboluyor ama haftada bir defa tekrarlıyor. Araştırdım ama benzer bir durumla karşılaşan pek kimse bulamadım. Acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Yanıtlarınızı bekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Enjeksiyon uyarısı mı? 🤔 Bence bir baktırmakta fayda var, sonuçta araba bu, şakaya gelmez. Belki basit bir sensör arızasıdır, umarım büyük bir şey değildir. Aynı sorun bende de vardı diyen arkadaş nasıl halletmiş acaba, o da önemli bir detay.

Enjeksiyon uyarısı mı? 🤔 Bence bir baktırmakta fayda var, sonuçta araba bu, şakaya gelmez. Belki basit bir sensör arızasıdır, umarım büyük bir şey değildir. Aynı sorun bende de vardı diyen arkadaş nasıl halletmiş acaba, o da önemli bir detay.
Enjeksiyon uyarısı can sıkıcı bir durum. Bence de ihmal etmeyin, bir uzmana danışmak en iyisi. Belki de basit bir çözümü vardır, umarım öyle olur.