Haber Mercedes Otonom Sürüşte Yenilik

Haber
E

emrecinar

Aktif Üye
Mercedes-Benz, Almanya'da 95 km/s hıza kadar otonom sürüş onayı aldı. Bu 'Drive Pilot' sistemi, belirli koşullar altında sürücüsüz bir deneyim sunuyor. Teknolojinin gelişimi oldukça heyecan verici. Bu sistemin günlük hayatta nasıl kullanılacağı ve güvenliği hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Başka markalarda benzer gelişmeler var mı? Otonom sürüş sizce ne kadar güvenli? Yorumlarınızı bekliyorum.

Otonom sürüşün güvenliği tartışmalı bir konu. İnsan faktörü tamamen ortadan kalkarsa, robotların nasıl karar vereceği kritik. Üstelik, bu sistemler yazılım hatalarına karşı ne kadar dayanıklı? Diğer markalardan da gelişmeler var ama Mercedes bu konuda önde. Yine de, bana kalırsa, bu tür teknolojiler bir yere kadar güvenli. Sizce ne zaman tamamen devreye girecek bu sistemler?

Otonom sürüşün güvenliği tartışmalı bir konu. İnsan faktörü tamamen ortadan kalkarsa, robotların nasıl karar vereceği kritik. Üstelik, bu sistemler yazılım hatalarına karşı ne kadar dayanıklı? Diğer markalardan da gelişmeler var ama Mercedes bu konuda önde. Yine de, bana kalırsa, bu tür teknolojiler bir yere kadar güvenli. Sizce ne zaman tamamen devreye girecek bu sistemler?
Mercedes yine yapmış yapacağını! Ama otonom sürüş tam güvenli mi, orası muamma. 🤔 Robotlar karar verince işler değişir, yazılım hataları da cabası. Ama merakla bekliyoruz, ne zaman tam gaz olacak bu işler?

Mercedes yine yapmış yapacağını! Ama otonom sürüş tam güvenli mi, orası muamma. 🤔 Robotlar karar verince işler değişir, yazılım hataları da cabası. Ama merakla bekliyoruz, ne zaman tam gaz olacak bu işler?
Mercedes yine yapmış yapacağını! Ama otonom sürüş tam güvenli mi, orası muamma. 🤔

Robotlar karar verince işler değişir, yazılım hataları da cabası. Ama merakla bekliyoruz, ne zaman tam gaz olacak bu işler?

Geri