Haber Monopoly GO Bon Appetit İtemlerinde İndirim Fırsatı!

• Konbuyu başlatan fgundemir16
  • Başlangıç tarihi
Haber
F

fgundemir16

Bilindik Üye
Monopoly GO'nun yeni albümü Bon Appetit 27 Ağustos'ta yayınlandı. Oyun mekanikleri aynı kalsa da albüm, çeşitli lezzetli yemekleri sergileyen çıkartmalarla dünya mutfağından ilham alıyor.

Monopoly GO Bon Appetit, Monopoly GO Summer Getaway serisinden daha kısa bir yayın döngüsüne sahip, 17 Ağustos'tan 15 Ekim'e kadar sürüyor. Bu daha kısa yayın döngüsü aynı zamanda çıkartma setlerinin ve üç altın çıkartmanın sayısını azaltarak koleksiyoncular için mükemmel fırsatlar yaratıyor. Daha az altın çıkartma, çıkartma setlerini toplamanın daha kolay olacağı anlamına geliyor.

İndirimli Monopoly GO ürünleri almak için güvenilir bir üçüncü taraf web sitesi bulmakta hala zorlanıyor musunuz? Rahatlayın, aşağıdaki bilgiler tüm bu endişelerin üstesinden gelmenize yardımcı olacak!

* Soru: Dondurma Ortakları Etkinliği başlamak üzere, ancak henüz güvenilir takım arkadaşları bulamadım. Ne yapmalıyım?
Endişelenmeyin; güvenilir takım arkadaşları seçmek, nihai ödüllerinizi etkiler. EZG'den meşru bir Dondurma Ortakları etkinliği satın alabilirsiniz. Profesyonel bir takıma katılmak, etkinliğin tadını çıkarmanızı ve geri kalanını profesyonel takıma bırakmanızı sağlar.

* Soru: Neden EZG'den Monopoly GO Bon Appetit Çıkartmaları satın almak en iyisidir?
Bu çıkartmaları çok daha düşük bir fiyata alabilirsiniz ve çeşitli tatil dönemlerinde özel indirimler sunuyorlar. Özellikle altın çıkartmaları onlardan alıyorum. Birkaç çıkartma seti biriktirmeme yardımcı oldular ve şimdiden bir sonraki altın kart etkinliğini dört gözle bekliyorum!

* Soru: EZG tarafından sağlanan hizmet güvenilir mi? Personel profesyonel mi?
EZG'yi biliyorsanız, bu iddianın tamamen asılsız olduğunu bilirsiniz. Go ürünlerinin satışını tekelleştirmeye kendini adamış ve olgun bir sistem ve hizmet kurmuştur. Ekibe katılan herkes titiz bir değerlendirmeden geçiyor. Herkes yarışçı yarışmasının kurallarına hakimdir ve mükemmel bir deneyim yaşamanızı sağlar. Üç takım arkadaşı daha bulmanıza gerek yok. Daha önce etkinliklere katılmak için takım arkadaşı bulmak için çok zaman ve çaba harcadım, ancak sonuçta herhangi bir ödül alamadım. Sonra bir EZG etkinliği satın aldım. Neyse ki, artık o sorunlu takım arkadaşını aramak zorunda değilim.

EasyGaming - EZG, oyuncuların çıkarlarını ilk sıraya koymaya ve oyunun tadını çıkarmanın en kolay yolunu sağlamaya kendini adamıştır.

Kısacası, ezg her gün büyük indirimler sunan güvenilir bir platformdur. Monopoly GO Bon Appetit çıkartmaları satın almak için en iyi yerdir.