Monopoly GO Bon Appétit albümü sona yaklaşırken, 14 Ekim'de yeni 'Altın Fırtına' etkinliği başlayacak! Bu Altın Fırtına etkinliği iki adet beş yıldızlı altın kart sunacak: 'Masala Dabba' & 'Soufflé'. Bu iki altın kartı oyunda elde etmek kolay değil. Bu iki altın kartı daha hızlı elde etmek için satın almanız önerilir. Oyuncuların altın etiketleri alma olasılığı için tekrar tekrar etiket paketleri açması gerekiyor. Şanssız oyuncular için bu, altın etiket almak için iyi bir seçenek değil. Bu nedenle, oyunda sorunsuz bir şekilde ticaret yapabilmek için satın almak daha iyi bir seçimdir. Birçok mevcut etiket satış platformuna baktıktan ve karşılaştırdıktan sonra, IGGM'nin hala en çok önerilen seçenek olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların altın etiket işlemlerini çok rekabetçi fiyatlarla ve anında kart teslimiyle tamamlamalarına yardımcı olabilirler, oyuncuların Altın Fırtına Etkinliğini sınırlı süre içinde iyi bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olabilirler. Bir önceki Altın Fırtına Etkinliğinde burada çok yardım aldım. Bu Altın Fırtına etkinliğinde hala en çok önerilen ve güvenilen seçenek olduklarına inanıyorum. Aktif olarak bu Altın Fırtına Etkinliğine katılın ve ihtiyacımız olan etiketleri alın!