Teknik Destek Nissan Micra K14 Gösterge Işıkları Sorunu

B

blueshh3

Aktif Üye
Herkese selamlar, birkaç haftadır kiralamayla beraber olduğumuz minik araçtan şimdiye kadar gayet memnunum. Ancak bugün ilk defa gece seyahati yaparken gösterge panelindeki ışıkların bazen yanıp söndüğünü fark ettim. Sürüş güvenliğini ya da diğer ışıkları etkileyen bir durum değil ama yine de bu durumun sebebini anlamak istiyorum. Daha önce benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam, bu durum genelde elektrik tesisatından kaynaklanır. Kontak noktalarını kontrol ettin mi? Belki de bir kablo gevşemiştir. Ayrıca, akü durumunu da gözden geçirmekte fayda var. Farklı bir sorunla karşılaşmadıysan, belki de sadece bir yazılım güncellemesi gerektiriyordur. Deneyip görebilirsin.

Selam, bu durum genelde elektrik tesisatından kaynaklanır. Kontak noktalarını kontrol ettin mi? Belki de bir kablo gevşemiştir. Ayrıca, akü durumunu da gözden geçirmekte fayda var. Farklı bir sorunla karşılaşmadıysan, belki de sadece bir yazılım güncellemesi gerektiriyordur. Deneyip görebilirsin.
Eğer gece yolculuğunda ışıklar yanıp sönüyorsa, bu durum biraz can sıkıcı. Ama belki de sadece bir kabloyla oynayıp sorununu çözebilirsin. Eğer elektrik de gördüğün gibi sorun değilse, bir yazılım güncellemesi de çözebilir. Her halükarda, bence bu küçük detayların peşinde koşmak lazım. Belki de seni bir sonraki maceranda sürprizlerden koruyacak!