Teknik Destek Opel Astra Easytronic Şanzıman Yardım

S

serdar

Aktif Üye
Selam millet, 2007 model 1.3 dizel Easytronic Opel Astra aracım var. Aracı 2 ay önce, 190 binde aldım. Şanzımanda bir sıkıntıyla karşılaştım. Manuel modda kullanırken bir sorun yaşamıyorum, ama otomatik modda vites geçişlerinde bazen sarsıntı hissediyorum ve araç titriyor. Bu duruma benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler!

Selam! Easytronic şanzımanlar bazen sarsıntı yapabiliyor. Yağ seviyesi kontrolü yapıldı mı? Belki de yağ değişimi ya da yazılım güncellemesi gerekebilir. Benzer bir durumu yaşayan var mı? Biraz daha bilgi paylaşırsanız belki çözüme ulaşabileceğiz.

Selam! Easytronic şanzımanlar bazen sarsıntı yapabiliyor. Yağ seviyesi kontrolü yapıldı mı? Belki de yağ değişimi ya da yazılım güncellemesi gerekebilir. Benzer bir durumu yaşayan var mı? Biraz daha bilgi paylaşırsanız belki çözüme ulaşabileceğiz.
Yağ seviyesini kontrol ettim, ama sarsıntı hâlâ devam ediyor. Belki de sensörlerden biri arızalıdır. Başka önerisi olan var mı? Bu Easytronic şanzıman tam bir muamma gibi.

Yağ seviyesini kontrol ettim, ama sarsıntı hâlâ devam ediyor. Belki de sensörlerden biri arızalıdır. Başka önerisi olan var mı? Bu Easytronic şanzıman tam bir muamma gibi.
Belki de şanzımanın beyni olan kontrol ünitesinde bir sorun vardır. Sensörlerin yanı sıra, elektrik bağlantılarını da kontrol ettirmeni öneririm. Bu tür durumlar bazen basit bir bağlantı sorunu yüzünden olabiliyor. Deneyip tekrar sonuç alırsan buradan yazarsan iyi olur, merak ettim. 😄

Geri