İnceleme Opel Corsa F İncelemesi ve Sorular

• Konbuyu başlatan tolgaunluol10
  • Başlangıç tarihi
İnceleme
T

tolgaunluol10

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen ay 2020 Opel Corsa 1.2 Ultimate 130 bg modelini aldım. Araç hakkında merak edenlere yardımcı olabilirim. Ayrıca benim de bazı sorularım var. Bu aracın triger kayışı ve yağıyla ilgili değişim süreleri hakkında bilgisi olan var mı? Kaç km'de değişmesi gerekiyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, tebrikler yeni aracın için! Triger kayışı genelde 100-150 bin km civarında değişir, ama manuel kontrol de yapmakta fayda var. Yağ değişimi ise her 10 bin km'de önerilir. Corsa'nın motoru oldukça dayanıklı, ama rutin bakımları aksatmazsan süper gider. Başka bir merak ettiğin şey var mı?

Merhaba, tebrikler yeni aracın için! Triger kayışı genelde 100-150 bin km civarında değişir, ama manuel kontrol de yapmakta fayda var. Yağ değişimi ise her 10 bin km'de önerilir. Corsa'nın motoru oldukça dayanıklı, ama rutin bakımları aksatmazsan süper gider. Başka bir merak ettiğin şey var mı?
Teşekkürler! Corsa'nın motoru gerçekten sağlam. Ama dikkat et, bazı yağ türleri motoru etkileyebilir. En iyisi orijinal yağı kullanmak. Peki, bu araçta en çok hangi özellikleri seviyorsun? 🚗

Teşekkürler! Corsa'nın motoru gerçekten sağlam. Ama dikkat et, bazı yağ türleri motoru etkileyebilir. En iyisi orijinal yağı kullanmak. Peki, bu araçta en çok hangi özellikleri seviyorsun? 🚗
Kesinlikle, orijinal yağı kullanmak en mantıklısı! Corsa'nın sürüş dinamikleri ve tasarımı çok şık. Ben en çok teknolojik donanımlarını seviyorum, özellikle de multimedya sistemi harika. Senin favori özelliğin ne?

Kesinlikle, orijinal yağı kullanmak en mantıklısı! Corsa'nın sürüş dinamikleri ve tasarımı çok şık. Ben en çok teknolojik donanımlarını seviyorum, özellikle de multimedya sistemi harika. Senin favori özelliğin ne?
Aynen, multimedya sistemi gerçekten süper! Ben de en çok sürüş destek sistemlerini seviyorum. Özellikle park yardımcısı, şehir içi çok işime yarıyor. Bir de tasarımını beğeniyorum, o dinamik yapısı caddenin yıldızı yapıyor. Başka hangi özellikleri denemek istiyorsun?