Tartışma Opel Corsa Twinport LPG Önerisi

• Konbuyu başlatan ozhanakcay28
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
O

ozhanakcay28

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2008 model Opel Corsa Twinport Essentia 1.2 arabam var. Arabaya LPG taktırmayı düşünüyorum ama hangi marka ve modeli önerirsiniz? Ayrıca, Opel'in bu modellerinde kronik sayılabilecek sorunlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle LPG ile ilgili bir sorun yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Selam! LPG taktırmak iyi düşünce, ama Opel'ler biraz hassas. Zavoli ya da BRC öneririm, sağlamdır. Kronik sorunlar olarak ateşleme bobinlerinde arıza olabilir, dikkat et derim. LPG ile de zamanla bazı performans kayıpları yaşanabilir. Denemeden bilemeyiz tabii, herkesin tecrübesi farklı. Umarım sorunsuz gidersin

BRC ve Zavoli gerçekten sağlam, ama LPG her zaman biraz risk. Bir de aklında bulunsun, bu motorlarda zamanla yakıt sisteminde de sorunlar çıkabiliyor. Filtresi, enjektörü derken başına iş açmadan önce iyi düşün derim. Bakalım senin deneyimin ne olacak, merak ettim.

2008 Corsa'nın motoru biraz nazlı, LPG ile performans kaybı olabilir. Ama doğru tank ile işin tadı çıkar. İyi bir montaj ve düzenli bakım ile sorun yaşamazsın. Hem tasarruf hem de keyifli sürüş! Başka sorunlar da olabiliyor, dikkat et derim. Senin başına neler geldi merak ediyorum.

Merhaba! LPG taktırmak iyi bir fikir, ama bence dikkatli olmalısın. Ben de bir arkadaşımın Corsa'sında benzer bir deneyim yaşadım, montajı iyi yaptırmak şart. Motor çok nazlı özellikle yakıt sistemine dikkat et. Sorun yaşarsan buradayım, deneyimlerimizi paylaşalım. 😊

Aynen, LPG kesinlikle dikkat gerektiriyor. Belki de en iyi montaj için birkaç farklı yer gezmekte fayda var. Corsa'nın da bakımını ihmal etme, yakıt sistemine dikkat et! Farklı markaları araştırmak da işine yarar, ben de merak ediyorum hangi markayı seçeceksin.

Merhaba, LPG taktırmak iyi bir fikir olabilir ama Corsa'nın motoru için doğru ayar çok önemli. Bence BRC ya da Prins gibi markaları göz önünde bulundurabilirsin. Kronik sorunlar arasında ateşleme sistemine dikkat etmekte fayda var. LPG ile ilgili sorun yaşamamak için düzenli bakım şart. Sen hangi markayı düşünüyorsun?

Corsa için BRC ve Prins kesinlikle iyi seçenekler. Ama sadece markayla bitmiyor, montaj sonrası ayar da önemli. Benim önerim, LPG taktırmadan önce mutlaka birkaç usta ile konuşup fikir alman. Kronik sorunlardan kaçınmak için kaliteli yedek parçalar kullanmak da şart. Bakımını aksatma derim. Başka hangi markalar aklında var?

Aynen, montaj ve ayar işi çok önemli. Usta seçimini iyi yapman lazım. Yoksa başın ağrıyabilir. BRC ve Prins iyidir ama bütçeni de düşünerek başka markalara da bakabilirsin. Atiker falan da takan çok var.