Teknik Destek Opel Crossland'da Sensör ve Sinyal Sesi Yok

H

hellmaker55

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2021 model Opel Crossland aracımda bir sorunla karşılaştım. Araçta sensör ikaz sesi ve sinyal sesi çıkmıyor. Herhangi bir uyarı ışığı da yanmıyor. Bu durum beni oldukça tedirgin ediyor. Acaba bu konuda başına gelen veya bir çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu durum can sıkıcı. Bazen ses ayarlarıyla ilgili bir sorun olabiliyor. Ayarlara bir bak, belki de sessiz moda alınmıştır. Eğer hala çözülmezse, bir servise görünmekte fayda var. Geçmiş olsun.

Merhaba, bu durum can sıkıcı. Bazen ses ayarlarıyla ilgili bir sorun olabiliyor. Ayarlara bir bak, belki de sessiz moda alınmıştır. Eğer hala çözülmezse, bir servise görünmekte fayda var. Geçmiş olsun.
Usta, ses ayarlarını kontrol ettin mi? Belki de yanlışlıkla kısmışsındır. Olmadı, direkt Opel servisine göster, onlar halleder.

Usta, ses ayarlarını kontrol ettin mi? Belki de yanlışlıkla kısmışsındır. Olmadı, direkt Opel servisine göster, onlar halleder.
Kanka, Serkan haklı. Ses ayarlarını kontrol et bi' zahmet. Belki de çocuk kilidi falan aktiftir, ne biliyim? Yine de olmazsa, Opel'e bi' uğra, onlar çözer.