İnceleme Opel Insignia 1.4T Edition Elegance Yorumları

İnceleme
T

TheWampiR

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2012 model Opel Insignia 1.4T Edition Elegance almak istiyorum, Antalya’da yaşıyorum. Bu araç hakkında yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Yakıt tüketimi, konfor, performans vs. her türlü bilgiye açığım. Aracı olan veya daha önce kullanmış olan arkadaşlar, olumlu olumsuz tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam, ben de 2011 modelini kullandım. Yakıt tüketimi bence gayet makul, şehir içinde 8-9 litre civarı giderken uzun yolda 6-7 litreye kadar düşüyordu. Konforu harika, özellikle uzun yolculuklar için ideal. Ama dikkat et, performansı yeterli ama çok da heyecan bekleme. Yani hızlı mı gideyim yoksa konforlu mu, ona karar vermek lazım. 😉

Selam, ben de 2011 modelini kullandım. Yakıt tüketimi bence gayet makul, şehir içinde 8-9 litre civarı giderken uzun yolda 6-7 litreye kadar düşüyordu. Konforu harika, özellikle uzun yolculuklar için ideal. Ama dikkat et, performansı yeterli ama çok da heyecan bekleme. Yani hızlı mı gideyim yoksa konforlu mu, ona karar vermek lazım. 😉
Arkadaşlar, bu araçta dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da yedek parça bulunabilirliği. Özellikle Opel'in eski modellerinde yedek parçalar bazen zor bulunabiliyor. Yine de genel olarak konfor ve yakıt tüketimi iyi. Performans biraz daha düşük kalıyor ama ben sürüş keyfini öncelikli olarak değerlendiririm, sizce de öyle mi?

Insignia'nın o kasası ayrı bir karizma ya! 🔥 Ama yedek parça işini iyi araştır derim, sonra sanayide yatma araba.

Geri