Tartışma Opel Insignia Dolu mu Yoksa Audi A4 Quattro mu?

Tartışma
E

Eterna

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, bir yıldır Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik kullanıyorum. Donanımından, yakıt tüketimine kadar arabadan çok memnunum. Ancak kış şartları malum d... Ancak audi a4 quattro ile insignia arasında kararsızım. Hafif off-road kullanımı yapacağım için hangisinin daha iyi olacağı konusunda kararsız kaldım. Tecrübeleriniz varsa ve bu iki aracı kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum. Hangisi tercih edilmeli? Saygılarımla.

Merhaba, kış şartları ve hafif off-road için Audi A4 Quattro kesinlikle daha iyi bir tercih. Dört çeker olması seni kaygan zeminlerde daha güvende hissettirir. Ama Insignia'nın konforu ve yakıt verimliliği de dikkat çekici. Belki de bir test sürüşü yaparak hangisinin sana daha uygun olduğunu anlamak en iyisi olur. Ne dersin?

Merhaba, kış şartları ve hafif off-road için Audi A4 Quattro kesinlikle daha iyi bir tercih. Dört çeker olması seni kaygan zeminlerde daha güvende hissettirir. Ama Insignia'nın konforu ve yakıt verimliliği de dikkat çekici. Belki de bir test sürüşü yaparak hangisinin sana daha uygun olduğunu anlamak en iyisi olur. Ne dersin?
Haa, dört çeker her zaman avantaj tabii. Ama Insignia'nın konforu çok başka. Eğer yolculuklar sık oluyorsa, iç mekan rahatlığı önemli. Belki de ikisini de denemek, hangi arabanın ruhuna daha çok hitap ettiğini görmek mantıklı olur. Madem hafif off-road, o zaman A4 daha ön planda, ama Insignia bir başka. Karar vermek zor olacak gibi.

Geri