Soru Opel Insignia LPG Uyumlu mu?

Soru
A

Althor

Aktif Üye
Merhaba, eski aracımı satıp yeni bir araç almak istiyorum. Opel Insignia beni çok cezbediyor, ama aldığım aracın LPG'ye uyumlu olması da benim için önemli. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı? Insignia LPG kullanımında herhangi bir sorunla karşılaşan var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, Insignia'nın LPG ile uyumlu olduğunu duydum ama bazı sahipler bazen performans kaybı yaşadıklarını söylüyor. Sen yine de dikkat et, belki bir test sürüşü yaparsan daha iyi olur. Hem araç hem de cüzdan için en iyisi! 😉

Merhaba, Insignia'nın LPG ile uyumlu olduğunu duydum ama bazı sahipler bazen performans kaybı yaşadıklarını söylüyor. Sen yine de dikkat et, belki bir test sürüşü yaparsan daha iyi olur. Hem araç hem de cüzdan için en iyisi! 😉
Valla, LPG taktırınca bazen motorun karakteri değişiyor, ama yine de Insignia güzel bir seçim. Test sürüşü yap, belki senin için ideal olur. Ama unutmadan, LPG'li araç alacaksan bak o tank yerleşimine dikkat et, fazla yer kaplıyor. Gözden kaçmasın. 😉

Valla, LPG taktırınca bazen motorun karakteri değişiyor, ama yine de Insignia güzel bir seçim. Test sürüşü yap, belki senin için ideal olur. Ama unutmadan, LPG'li araç alacaksan bak o tank yerleşimine dikkat et, fazla yer kaplıyor. Gözden kaçmasın. 😉
Doğru söylüyorsun, LPG takıldığı zaman motor biraz yavaşlayabiliyor ama Insignia'nın konforu bambaşka. Test sürüşü kesinlikle şart! Tank yerleşimi meselesi de önemli, o yüzden iyi araştırmak lazım. Umarım gönlündeki gibi bir araç bulursun. 😊

Geri