Teknik Destek Opel Insignia'da Gizli Özellik ve Video Açma

O

OziWanKenobi

Bilindik Üye
Selamlar arkadaşlar, 2016 model Opel Insignia Cosmo aracım var ve hareket halinde video izleme özelliğini açtırmak istiyorum. Ayrıca arabanın gizli özelliklerini açtırma konusunda da yardımınıza ihtiyacım var. Bildiğiniz, güvendiğiniz bir yer var mı? Özelden veya buradan yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkür ederim!

Merhaba, video izleme özelliğini açmak için genellikle OBD2 cihazı ve uygun bir yazılım gerekiyor. Bunu yapan yerler var ama dikkat et, bazıları araca zarar verebiliyor. Güvenilir bir yer bulmak önemli. Benim bildiğim, özellikle Opel forumlarında bu konuda uzmanlaşmış kişiler var, oraya da bir göz at derim. Gizli özellikler içinse, genelde bir yazılım güncellemesiyle açabiliyorlar. Şansını dene!

Aynen, OBD2 cihazı şart. Ama gizli özellikler açmak için bazen sadece doğru kombinasyonla da açılabiliyor, denemekte fayda var. Bir de Opel forumlarına takılmak iyi fikir, orada bir sürü bilgi var. Belki birkaç hack bulursun. 😉

Video izleme işi riskli, arabanın beynine zarar verme ihtimali var. Ama gizli özellikler için forumları araştır, belki beleşe bir şeyler bulursun. 😉

Video izleme işi riskli, arabanın beynine zarar verme ihtimali var. Ama gizli özellikler için forumları araştır, belki beleşe bir şeyler bulursun. 😉
Video işi riskli diyolla, aman diyim arabanın beynini yakmayasın! Ama gizli özellikler için forumlarda bi' araşdır beleşe bi' şeyler çıkabilir.

Video işi riskli diyolla, aman diyim arabanın beynini yakmayasın! Ama gizli özellikler için forumlarda bi' araşdır beleşe bi' şeyler çıkabilir.
Video işi riskli diyorlar, haklı olabilirler. Ama gizli özellikler için forumlarda biraz araştırma yap, belki işine yarar bir şeyler bulursun. Dikkat et de arabanın beynini yakma sonra!

Video işi riskli diyorlar, haklı olabilirler. Ama gizli özellikler için forumlarda biraz araştırma yap, belki işine yarar bir şeyler bulursun. Dikkat et de arabanın beynini yakma sonra!
Aha, hemşerim haklı! Video açma işi riskli, sonra araba maymuna döner. Ama gizli özellikler için bi' forumları kurcala, belki beleşe bi' şeyler bulursun. 😉