Soru Opel Insignia'da Tavan Boyasının Açılması Sorunu

• Konbuyu başlatan AnTiFoSePTiK
  • Başlangıç tarihi
Soru
A

AnTiFoSePTiK

Aktif Üye
Merhaba, 2016 model Opel Insignia aracımda tavan boyasının açıldığını fark ettim. Aracı aldıktan sonra kendim yıkıyorum ve fark ettim ki tavan boyasında sorun var. Seramik kaplama yaptırdıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşmak can sıkıcı. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı? Bu durumu nasıl çözebilirim, yardımcı olabilecek var mı? Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Seramik kaplama sonrası böyle bir sıkıntı yaşamak gerçekten sinir bozucu. Belki de boyada bir hata var ya da yıkama yönteminden kaynaklanıyordur. Usta bi kaportacıya göstermek lazım, yoksa daha da büyüyebilir. Anladığım kadarıyla boya kalitesizse, Opel'lilerin başı dertte. Bir sor, belki daha önce başına gelmiştir.

Seramik kaplama sonrası böyle bir sıkıntı yaşamak gerçekten sinir bozucu. Belki de boyada bir hata var ya da yıkama yönteminden kaynaklanıyordur. Usta bi kaportacıya göstermek lazım, yoksa daha da büyüyebilir. Anladığım kadarıyla boya kalitesizse, Opel'lilerin başı dertte. Bir sor, belki daha önce başına gelmiştir.
Merhaba, tavan boyasının açılması genellikle kalite sorunlarından kaynaklanıyor. Seramik kaplama sonrası böyle bir durum yaşamak üzücü. Usta bir kaportacıya danışmak en mantıklısı, belki de bir çözüm yolu bulur. Ayrıca, yıkama yöntemlerini de dikkatle incelemen gerek; kimyasal ürünler boyayı etkileyebilir. Opel'in böyle sorunlarla anılması da ayrı bir dert tabii. Umarım hızlıca çözüme ulaşırsın.

Geri