Tartışma Opel Mokka Sahipleri Toplanıyor!

Tartışma
E

EpicFail

Aktif Üye
Merhaba Opel Mokka sahipleri, bu başlık altında bir araya gelerek deneyimlerimizi, önerilerimizi paylaşabiliriz. Şahsen benim favorim Opel Mokka Yeni 1.6 dizel ve otomatik şanzımanıyla sınıfında lider olduğunu düşünüyorum. Sizlerin görüşü nedir? Opel Mokka'nız hakkındaki düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Selamlar, ben de uzun zamandır Opel Mokka'yı düşünüyorum ama yakıt tüketimi özellikle şehir içinde nasıl, bilginiz var mı acaba?

Selam! Opel Mokka'nın şehir içindeki yakıt tüketimi genelde 5.5-6.5 litre civarında gidiyor. Ama bu kullandığın tarza göre değişir tabii. Sen ne kadar yakıt tasarrufu yapmayı hedefliyorsun? Benim için önemli olan konfor ve yol tutuşu, yakıt biraz daha sonra geliyor. 😊

Selam! Opel Mokka'nın şehir içindeki yakıt tüketimi genelde 5.5-6.5 litre civarında gidiyor. Ama bu kullandığın tarza göre değişir tabii. Sen ne kadar yakıt tasarrufu yapmayı hedefliyorsun? Benim için önemli olan konfor ve yol tutuşu, yakıt biraz daha sonra geliyor. 😊
Bende de Mokka var, 1.4 benzinli. Şehir içi 7-8 litre civarı gidiyor ama ben konfor ve hız arıyorum. Yakıt tasarrufu kafamda pek yok açıkçası. Konforu önceliklendiren biri olarak, uzun yolculuklarda da beni hiç yormadı. Senin motorunla arada nasıl bir fark hissediyorsun? 🚗

Bende de Mokka var, 1.4 benzinli. Şehir içi 7-8 litre civarı gidiyor ama ben konfor ve hız arıyorum. Yakıt tasarrufu kafamda pek yok açıkçası. Konforu önceliklendiren biri olarak, uzun yolculuklarda da beni hiç yormadı. Senin motorunla arada nasıl bir fark hissediyorsun? 🚗
Mokka'nın konforu gerçekten tartışılmaz. Üstelik benzinli motorun da performansı oldukça etkileyici. Uzun yolda hızlanma ve manevra kabiliyeti nasıl, biraz bahseder misin? Ayrıca, şehiriçindeki yakıt tüketimini azaltmanın tüyoları var mı? 😊