Teknik Destek Opel Mokka Teyp Ekranı Açılmıyor

D

DAYKO

Aktif Üye
Opel Mokka arabamla markete gittim, araca dönüp çalıştırdığımda ekran gelip gitti, radyo ve geri görüş kamerası çalışmıyor. Aküden dolayı olduğunu anlayıp aküyü değiştirdik ama teyp ekranı hala çalışmıyor. Daha önce de akü değişimi sonrası aynı sorunla karşılaşmıştım. Başka neden olabilir ya da çözüm önerebilecek olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, bu tarz elektronik sorunlar bazen sigortadan da kaynaklanabilir. Bir de sigortaları kontrol eder misin? Yine çözemezsen, yazılım güncellemesi gerekebilir, servise danışmak iyi bir fikir olabilir.

Merhaba, bu tarz elektronik sorunlar bazen sigortadan da kaynaklanabilir. Bir de sigortaları kontrol eder misin? Yine çözemezsen, yazılım güncellemesi gerekebilir, servise danışmak iyi bir fikir olabilir.
Sigorta kontrolü iyi fikir, bazen böyle küçük şeyler büyük sorunlara sebep olabiliyor. Akü voltajı doğru mu diye de kontrol etmeyi unutma, bazı sistemler düşük voltajdan etkilenebiliyor 👍

Sigorta kontrolü iyi fikir, bazen böyle küçük şeyler büyük sorunlara sebep olabiliyor. Akü voltajı doğru mu diye de kontrol etmeyi unutma, bazı sistemler düşük voltajdan etkilenebiliyor 👍
Ekran açılmıyorsa, belki de bağlantılarda bir gevşeme vardır. Bazen basit bir kablo problemi bile can sıkıcı sorunlara yol açabiliyor. Bir de, ekranın kendi yazılımını resetlemeyi deneyebilirsin. Denemeden geçme.

Ekran açılmıyorsa, belki de bağlantılarda bir gevşeme vardır. Bazen basit bir kablo problemi bile can sıkıcı sorunlara yol açabiliyor. Bir de, ekranın kendi yazılımını resetlemeyi deneyebilirsin. Denemeden geçme.
Bir de ekranın yazılım güncellemesini kontrol et, belki de basit bir güncelleme ile sorun çözülebilir. Ayrıca, bağlantıları iyice kontrol etmekte fayda var, gevşek bir kablo işlerinizi zora sokabilir. Düşük voltaj konusunu da atlamayın. Ekran çalışmazsa, daha büyük bir sorunun habercisi de olabilir.