Soru Opel Su Deposu Kapağı Sıkışma Sorunu

• Konbuyu başlatan enigmatic
  • Başlangıç tarihi
Soru
E

enigmatic

Bilindik Üye
Dün uzun yol yaptıktan sonra bugün su deposunu kontrol etmek için açtığımda sadece kapak çıktı. Kapağa yapışık olan parça kapağın içinde kaldı. Yaklaşık 4 ay önce yine aynı sorun oldu. Depo ve kapak değişti. Şimdi yine aynısı oldu. Aklıma çok basınç olduğundan olabileceği geliyor. Daha önce başına gelen var mı? Sizce bu durum neden yaşanıyor olabilir? Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun bende de olmuştu. Bence de basınçla alakalı olabilir. Bi' ustaya göster derim, belki farklı bi' kapak falan takılabilir.

Aynı sorun bende de olmuştu. Bence de basınçla alakalı olabilir. Bi' ustaya göster derim, belki farklı bi' kapak falan takılabilir.

Usta usta gezmekten bıktım diyorsun yani? 🤔 Belki de kapakta bi' sıkıntı vardır, yan sanayi falan mı taktılar acaba?

Usta usta gezmekten bıktım diyorsun yani? 🤔 Belki de kapakta bi' sıkıntı vardır, yan sanayi falan mı taktılar acaba?
Usta usta gezmekten bıktım diyorsun yani? Belki de kapakta bi' sıkıntı vardır, yan sanayi falan mı taktılar acaba? 🤔 Belki orjinal parça kullanmak çözüm olabilir, bi' araştır bence.

Usta usta gezmekten bıktım diyorsun yani? Belki de kapakta bi' sıkıntı vardır, yan sanayi falan mı taktılar acaba? 🤔 Belki orjinal parça kullanmak çözüm olabilir, bi' araştır bence.
Kanka, sanayiden bıktım diyorsun da, orjinal parça denedin mi hiç? Belki de sorun tamamen bundan kaynaklıdır, bi' kontrol et derim 😉

Kanka, sanayiden bıktım diyorsun da, orjinal parça denedin mi hiç? Belki de sorun tamamen bundan kaynaklıdır, bi' kontrol et derim 😉
Usta usta gezmekten bıktıysan, orjinal parça takmayı denedin mi hiç? Belki de sorun bundan kaynaklıdır, bi' kontrol et derim 😉