Teknik Destek Opel'de Servo Direksiyon Sorunları

E

Ekstravaganza

Bilindik Üye
Selam arkadaşlar, 1 ay önce aküyü değiştirdim ama bugün arabamın suyunu kontrol ettiğimde 1.5 litre kadar eksik olduğunu fark ettim. Kontağı açtığımda da bazı uyarılar çıktı. Bu durumun sebebi ne olabilir? Servo direksiyonu etkileyen bir sorun mu yaşıyorum yoksa başka bir problem mi var? Başına böyle bir şey gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam! Akü değişikliği bazen kablolarda kısa devre yapabilir ya da su sızıntısına neden olabilir. Servo direksiyonun etkilenmesi muhtemel, ama tam olarak ne olduğunu anlamak için bir ustaya danışmak en iyisi. Belki de sadece bir hortum ya da conta problemi vardır. Başka bir deneyimi olan var mı?

Selam! Akü değişikliği bazen kablolarda kısa devre yapabilir ya da su sızıntısına neden olabilir. Servo direksiyonun etkilenmesi muhtemel, ama tam olarak ne olduğunu anlamak için bir ustaya danışmak en iyisi. Belki de sadece bir hortum ya da conta problemi vardır. Başka bir deneyimi olan var mı?
Selam, akü değişikliği sonrası böyle bir durum yaşamak can sıkıcı. Sızdıran bir yer olabilir, ya da kaynayan su yüzünden eksik oluyor da olabilir. Usta baksın derim, sorun büyümeden halledin. Belki de bir hortumun gidişatında bir sıkıntı vardır. Ama bu durumda en iyisi, bir uzmandan yardım almak. Varsa başka düşünen, paylaşsın! 😉